Totalrenovering

Totalrenovering som lyfter ditt hem

Låt oss göra din bostadsdröm till verklighet genom en totalrenovering. Genom god planering, en öppen dialog med kunden och hårt arbete tar vi oss an ditt projekt. Kunden är alltid viktigast och vi strävar alltid efter att motsvara alla högt ställda krav på ett professionellt sätt.

Kontakta oss för en totalrenovering av hus eller lägenhet med ett kostnadsfritt första möte och offertförslag.

Alla kompetenser under samma tak

En totalrenovering är ett krävande arbete där ett flertal olika hantverkare är inblandade. Snickare, våtrumsexperter; VVS-ingenjörer, elektriker – vi kan erbjuda alla dessa kompetenser i en smidig totalentreprenad där du bara behöver ha kontakt med oss. Glöm inte att en totalrenovering ofta kräver bygganmälan, konstruktionsritningar och ett godkännande från föreningen om det handlar om en bostadsrätt. Om du låter oss ta hand om din totalrenovering så hjälper vi dig att komma i kontakt med alla de olika yrkesgrupper som behövs för att förverkliga ditt drömhem.

Det finns flera tillfällen då en totalrenovering kan vara nödvändig, Du kanske har flyttat till ett renoveringsobjekt som behöver ett rejält ansiktslyft eller du kanske bara inställd på en ordentlig förändring i hemmet.

Lång erfarenhet av renoveringar

Vi har många års erfarenhet av totalrenoveringar av lägenheter och hus. Vi har de spetskompetenser och behörigheter som behövs och kommer att leverera ett så välfungerande hem som du förväntar dig. Vi är mycket bra på att hitta möjligheter som du kanske missat från början. Tillsammans med dig kan vi hitta smarta, hållbara och snygga rengöringslösningar som står sig länge, både estetiskt och kvalitetsmässigt.

Hus, lägenheter, badrum, kök – vi utför alla typer av totalrenoveringar. Här är några saker som är bra att ha i huvudet inför en totalrenovering.

Totalrenovering – några användbara tips

  • Checklistor. Utifrån offerten kan du skapa checklistor på saker du måste bestämma dig för. Vilken fogfärg är bäst i badrummet? Vilken färgkod ska välja för snickerierna? Hur ska golvsockeln utformas? Om man är riktigt bra förberedde och ordentligt genomtänkt så kommer en totalrenovering att fungera bättre.
  • Var på plats och samarbeta. Som i alla lyckade relationer är god kommunikation nyckel till ett bra resultat. Detta är även sant när det handlar om en totalrenovering. Vi rekommenderat att du är på plats under arbetet så att du ser att allt genomförs i enlighet med dina planer och drömmar. Då kommer du inte slösa bort några pengar på att göra om saker och ting. Dessutom får vi chansen att fråga dig om saker som bara du kan svara på. Tillgänglighet och god kommunikation är alltid viktigt för oss.

 

Välkommen att kontakta oss för en kompetent och trygg totalrenovering!

Hör av dig till oss för offert på totalrenovering