Badrum

Vi ger dig badrummet du drömmer om

Ett fräscht och trevligt badrum gör livet lättare och höjer bostadens värde. Eftersom köket är ett av de rum där man tillbringar mest tid är lönar det sig att lägga extra pengar och omsorg på det rummet.

Vi hjälper er att renovera badrummet – vi hjälper till med förslag som ska passa just er, oavsett om det handlar om en renovering eller om det ska byggas ett helt nytt badrum. Kontakta oss redan idag för offertförslag eller mer information.

Fackmannamässiga renoveringar

Vi utför fackmannamässiga badrumsrenoveringar i enlighet med branschstandard. När renoveringen är slutförd får du ett intyg på att allt är utfört på ett korrekt. Våra medarbetare har alla relevanta kompetenser, inklusive våtrumsbehörighet. Kombinationen av el och vatten ställer stora krav på att badrumsrenoveringen genomförs på ett säkert sätt. Anlitar du oss för att fräscha upp ditt badrum så kan du vara trygg i att alla moment kommer att utföras helt korrekt. Byte av golvbrunn, applicering av tätskikt, rördragningar och elektriska installationer – vi utför alla moment i en effektiv och prisvärd totalentreprenad.

Vi tar hand om små och stora badrum

Vi har kompetens att ta oss an såväl stora som små badrum. Vi fixar moment som dragning av vatten och avlopp, montering av tätskikt och spackling mot golvbrunnen. En stor fördel med att anlita oss är att vi har kunskap om vilka material som går att kombinera med bra resultat. Det gör att du är trygg mot obehagliga överraskningar när arbetetet är slutfört. Att renovera ett badrum är som sagt alltid en bra investering – vi kan hjälpa dig oavsett budget. Dina behov kommer att bli vägledande för hur vi lägger upp arbetet.

Badrum – det här bör du tänka på

Några saker att tänka på innan vi renoverar ditt badrum

  • Identifiera behoven och prioritera. Hur mycket förvaring behövs, behöver ni duschkabin eller passar ett badrum bättre? Vad är viktigast och hur mycket utrymme finns det? Vi hjälper gärna till med tips och råd.
  • Tänk över hur du vill att värmen ska utformas. Golvvärme är alltid mycket trevligt i ett badrum och då står valet mellan vattenburna och elektriska system.
  • Förvaringen bör du också tänka över lite extra. Det är lätt att ta till i underkant med detta, något som man kan få ångra senare. Det behövs en hel del skåp och lådor i ett badrum, inte minst i en barnfamilj.
  • Ventilationen. Det är viktigt att kunna ventilera ut fuktig luft snabbt och smidigt, annars kan det uppstå fuktproblem.

Välj oss när det är dags att renovera ditt badrum – vi skapar trivsel och höjer värdet på din bostad.

Vi ger dig ett badrum att trivas i