Övriga tjänster

En komplett byggfirma

Vi är stolta över att kunna erbjuda det mesta inom design, bygg och renovering, både till privatpersoner och företag i hela Göteborg med omnejd. Behöver du hantverkare till huset, lägenheten, trädgården eller kontoret är det alltid värt att höra av dig till oss.

Vi kommer gärna och tittar och diskuterar ditt projekt med dig, och kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och ett förstklassigt hantverk på hela entreprenaden.

Här hittar du ett urval av våra vanligaste tjänster vid sidan av köksrenovering:

 • Badrumsrenovering
  Tillsammans med köksrenovering så är badrumsrenoveringen den åtgärd i hemmet som både märks mest och ger störst värdehöjning. I likhet med köksrenoveirng är det också en tjänst som tar relativt lång tid och som kostar en del, en kostnad som blir en bra investering om renoveringen blir lyckad. Därför är det viktigt att ta hjälp av en entreprenör som vet hur allt ska bli rätt från början.

 • Pool och trädgård
  Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten i trädgården, som till exempel anläggning av pool. Vi har kunskapen inte bara om hur man bygger en trivsam och säker pool, utan även hur den ska planeras för att passa så bra in med trädgården och huset som möjligt.

 • Tak
  Behöver du renovera eller bygga nytt tak så är det oss du ska kontakta. Vi inspekterar ditt tak och hjälper dig att avgöra vad som bör göras. I många fall räcker det med att byta ut undertaket, då hjälper vid att varsamt plocka ner tegelpannorna, byta ut takpapp och läkt och sedan återskapa de gamla vackra taket.

 • Fasad och fönster
  Vi utför även fasadrenoveringar, både på träfasad, puts och tegel. Med vår hjälp blir din fasad i nyskick, och med en tilläggsisolering kan du dessutom få ner dina energikostnader avsevärt. Vi utför även fönsterrenoveringar, antingen separat eller i samband med en fasadrenovering.

 • Totalrenovering. Vi erbjuder även kompletta totalrenoveringar av bostäder. Denna totalentreprenad är mycket smidig för din kund då du bara behöver ha kontakt med oss.. Inget spring mellan olika underleverantörer och hantverkare - du behöver bara prata med oss.                                                     

 

Helhetslösningar

Vi har vi möjlighet att erbjuda dig en helhetslösning som innefattar hela kedjan av tjänster från utformning och ritningar på projektet till det det färdiga slutresultatet. Vi erbjuder färdiga designlösningar men kan även specialrita ett platsbyggt kök, badrum eller till och med en helt ny planlösning.

Din byggfirma i Göteborg